torstai 31. joulukuuta 2009

Hyvää uutta vuotta
kynttilakieltoIstuin vajaa vuosi sitten metrossa, kun joku onneton raukka päätti ottaa itsensä hengiltä pomppaamalla junan eteen. Lopputuloksena metrojuna kökötti tunnelissa kolmisen varttia, kun luuserin osasia keräiltiin tunnelin pituudelta. Osa matkustajista suhtautui välinpitämättömästi, osa ärsyyntyneesti ajanhukkaan. Itse seurailin tapahtumia lähinnä ajatellen hervotonta kusihätääni. Kukaan ei surkutellut junan alle hypännyttä. Korkeintaan miettivät, että onpa kurjaa kuskille.


Seuraavana päivänä missään lehdessä ei ollut mainintaa asiasta. Syyksi annoin itselleni kertoa, että näitä ei nykyään kauheasti uutisoida, jottei ruokita muiden luusereiden halua tehdä samoin. Ettei syötetä trollia.


Kun häiriintynyt yksilö kosauttaa itsensä lisäksi myös muita, perutaan joulut, uudetvuodet ja kaikki. Aletaan huutaa paniikissa lisää rajoitteita ja varotoimia. Etsitään syitä viranomaisista ja ties mistä. Ja tietenkin eikö kukaan ajattele lapsia? Alkaa mediamylly ja julkisuusrumba.


Ollaan niin järkyttyneitä ja vuolaasti vuodatetaan myötätuntoa uhreille. 


Haistakaa nyt jälleen kerran paska. Ette te välittäisi vittujakaan, ellei olisi pelko omasta tai ehkä lähimmäisen perseestä. Ettehän te välitä metron eteen hyppääjästäkään. Mutta jos nyt saatana oppisitte olemaan syöttämättä sitä trollia tässäkin tapauksessa. Tunkekaa ne saatanan virtuaalikynttilät ja fb-muistoryhmät hanuriinne. Ketä te luulette huijaavanne?


Ja hyvää uutta vuotta vain teillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro