perjantai 18. toukokuuta 2012

Sairaan epis maailma
Tiiättekö mikä on tosi epistä? Sekun on noita herrakerhoja, jotka ei ota jäsenikseen naisia. Mikä ihmeen herrakerho se sellanen on, joka ei ota naisia?

Sit se on musta kans epistä, että ravintolassa lastenmenyystä saa tilata vain lapset. Mäkin haluan lastenaterian, lastenaterian hinnalla! Musta on helvetin törkeätä, että joudun tilaamaan ne omat lihapullat kolminkertaisella hinnalla vaikka söisinkin ne kaikki. Vain siksi kun en ole lapsi.

Sanomattakin on selvää että ottaa päähän, että Silja Linen terminaalissa sinne erikoistiskille pääsee jonottamaan jotkut kulta-asiakkaat ja sviittiasiakkaat. Mitä helvettiä?! Sama juttu lentoasemilla, jotkut kanta-asiakaskutaleet vetää omaa turvatarkastuslinjaansa pitkin ja istuu omissa loungeissaan. Sieppaa.

Kaiken huippu on tää joku Facebookin Wanha Blogistania -ryhmä, johon pääsee vain jos on vanha blogaaja. Onhan se nyt törkeyden huippu, ettei sinne päästetä kaikkia. Sisäpiiri se siellä leikkii ja ilkkuu eikä päästä mukaan. Kusipäitä joka iikka.

Ihan hanurista tällanen meininki, ettei ihminen saa mennä minne huvittaa. Tavastian bäkkärin ovistakin yritin sisään, ja joku gorillan näköinen tyyppi sanoi ettei mulla ole sinne asiaa kun en ole henkilökuntaa, bändiä tai sen kavereita. Vittu mikä sisäpiiri, aika härskiä.

Kaikki tollanen osittain kokoontuminen pitäis kyllä kieltää lailla. Se on kyllä niin, että joko mä olen mukana, tai sitten ei oo kukaan mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro