tiistai 15. toukokuuta 2012

Päivän asu - muotiblogaamisen lyhyt oppimäärä


Niin ei siis toki pidä ajatella niin, ettäkö en sinänsä muodista välittäisi, vaikka en tämänhetkisestä teinien barbie-leikeistä niin välitäkään. Olenhan toki Blogistanin linjakkain riikinkukkokana, ja aina niin aistillisesti verhoiltuja rintojani tullaan ihailemaan läheltä ja kaukaa.


Otetaanpa esimerkkinä vaikka tämänpäiväinenkin asuni, joka on viimeisen päälle harkittu ja tasapainoinen kokonaisuus - kuten aina. 


Täydellistä tiimalasiylävartaloani verhoaa Disneylandista ostettu t-paita (miesten malli), vivahteikkaan tasaharmaa. Sen helmassa leikittelevät ikuisesti tyylikkäät Toy Storyn avaruusoliovinkulelut. Oikean rinnan yli piirtyy leluautomaatin koura. Sillä koura päättää kuka lähtee, kuka jää. Tyylikkäästi paita kinnaa rintojen ja vatsan kohdalta, ja on hartioistakin pikkaisen liian nafti.


Alaosana minulla on tänään siniharmaa, leveähelmainen farkkuhame (Anttila), jossa ei ole alushameosaa, jotta helma nousisi varmasti edestä ylöspäin sen hinkatessa sukkahousuja vasten tuoden esiin sensuellit jalkani, ylväät kuin korinttilaiset pylväät. Sukkahousut, tässä tapauksessa leggingsit (Anttila) ovat mustat, jo noin kiljoona pesua kestäneet. Laadukkaat, sillä toistaiseksi ainoa silmäpako löytyy vain ahterista. Pesujen ansiosta leggingsien pinnassa on jo hienoa, nailoneille hieman harvinaisempaa nyppyä siellä sun täällä. Vuoden päästä pökät ovat varmasti jo vintaget.


Luonnollisestikin paitaa tai hametta ei ole silitetty, mikä tulee uhkeana statementtina esiin etenkin farkkuhameessa sen hieman jäykemmän puuvillakankaan ansiosta.


Asukokonaisuus on viimeistelty mustilla unisex-sukilla (Tarjoustalo, reiät kumpienkin ukkovarpaiden kohdalla sekä toisessa kantapäässä) sekä vaaleissa joustolenkkareissa (Anttila), jotka olivat vaaleat vielä 3 vuotta sitten.


Asustepuolella olen valinnut tänään kaksista samanlaisista silmälaseistani (Specsavers, kaksi yhden hinnalla) ne, jotka istuvat nenälläni hieman vähemmän vinossa.


Leikkisän boheemisti viisi senttiä mallistaan ulos kasvanut joskus-polkkatukka (Urjansson) on sitaistu kumpparilla kireästi ponnarille, jotta vaikutelma olisi mahdollisimman munapää ja kävisi erittäin selväksi, että juuret ovat jo ehtineet rasvoittua. Lakkaa (Anttila) ei missään nimessä käytetä, vaan jakauksen kohdalta pitää harottaa 10-15 hiusta joka ilmansuuntaan. 


Luonnollisesti freesi nelikymppinen ei KOSKAAN käytä arkisin meikkiä, jotta nuorekas ja kuulas tupakoijan iho ei mene pilalle samalla kun hilseilevä ja punakka nenänpää tuo vekkulin kontrastin huoliteltuun arki-lookiin.


Hajusteena tänään aina luotettava Smart Menthol, vakioni jo monen vuoden ajalta.


 


Ymmärtänette nyt miksi olen sitä mieltä näistä tyyliblogiteineistä, että ei kantsis tytärten opettaa äitejään naimaan. Näkemys tulee vasta iän myötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro