perjantai 25. marraskuuta 2005

And have a nice day!


Fujitsun mikrotuki 0wnz and r00lz

- Hei, kytkin tietokoneeni televisioon näytönohjaimen tv-outista rca-kaapelilla. En kuitenkin saa ulos mitään kuvaa, vaikka näyttöasetusten pitäisi olla tasan oikein (samoin kuin rinnakkaiskoneessa). Missä vika?


- Scarttia käyttäessä eivät kaikki televisiot osaa näyttää kuvaa kuin mustavalkoisena. Tarkista että televisiosi scart-liitäntä on composite-yhteensopiva.

- Minulla ei ole scarttia, vaan rca-johdot. Ne on yhdistetty television rca-liittimelliseen av-sisäänmenoon. Tukee kompostia, toimii toisella koneyhdistelmälläni. Kuva ei ole mustavalkoinen, silä kuvaa ei ole lainkaan.

- Jos tietokoneen mukana ei ole tullut rca-scart-sovitinta, sinun pitää hankkia sellainen, mutta kaikkien televisioiden scart-liitännät eivät ole composite-yhteensopivia.

- Ilmaisenko itseäni jotenkin huonosti: koneeni on rca-liittimellä kiinni television rca-sisäänmennossa. En käyttäisi scarttia vaikka minulla olisi sellainen. Sama yhdistelmä toimii oikein toisella koneellani. Jos näytönohjain tai jotain muuta on rikki, kuten epäilen, sano niin, ja anna minulle lupa ottaa yhteys huoltoon.

Ei vastausta.

Otan silti yhteyttä huoltoon. Perkele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro