lauantai 11. heinäkuuta 2009

Baari hyps pompsTein elämäni ensimmäisen visiitin Kallion Soul Kitcheniin eilen. En tiedä missä se sielu suoranaisesti oli, mutta menussa oli tiettyä tyydyttävyyttä läskisooseineen ja maksapihveineen.


Päädyin kuitenkin Soul Burgeriin. Joka ei ollut huono. Johtuu ehkä siitä, että olen kovin helppo: jos välissä on pihvin lisäksi sipulia, pekonia ja edes siedettävä majoneesi, olen taivaassa. Ja olin. Ois se purilainen ehkä saanut olla hieman isompi hintaansa nähden, vaikka sisälmysten tasapaino oli sinänsä kiitettävä.


Yleensä kaikkien hamppisannosten ranskalaiset ovat joko aivan lötköjä tai liian kuivia, tai ainakin liian suolaisia. Enkä koskaan jaksa syödä niitä loppuun. Tällä kertaa vedin kaiken, koska nuo olivat aika lähellä omaa makuani: mehukkaita ja jämäköitä. Eikä liikaa suolaa, ja vain pieni ripaus mitälie ranskismaustetta.


Kiinnostaa kyllä testata ne maksapihvit. Ja miksei se läskisoosikin.


Niin, tieni Soul Kitcheniin johti Baari-baarin kautta (hurjan kiva pikkumesta Porvoonkatu 19 tms) ja jatkui vielä Kuikkaan. Tästä kiitos etenkin Kauralle, joka vaelsi Tampereelta asti. Oli myös hurjan mukavaa nähdä expateja kuten Tuuli ja Henri. Hyvin vähäisellä organisaatiolla syntynyt ilta keräsi baaripöytien ääreen ihmisiä sellaisen tusinan (joka oli kuitenkin likainen korkeintaan jutuiltaan), ja asiaa riitti.


Toivon mukaan tällainen tapahtuu pian uudestaankin. Näin lomaa kuuluu viettää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro