keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Lintsillä paistoi aurinkoTuli sitten käyty Lintsillä. Poikkeuksellisesti ei satanut, vaikka näin pitäisi käydä aina kun etukäteen suunnittelen viettäväni päivän ulkona. Nenä taisi kärähtää.


Ihan kiva päivä, ja esimerkiksi uusimistoimien seurauksena "auennut" peliraitin pää ja sen uusi ravintolarakennus olivat ihan kiva lisäys ja toivat mukavasti avaruutta mielestäni aina hieman klaustrofobiaa tuottaneeseen alueen osaan. Ravintolan tieltä Sokkelo oli muuttanut raitin alkupäähän, ja miten musta tuntuu että samalla sen pohjaratkaisu on käännetty peilikuvaksi?


Täytyy kuitenkin valitettavasti panna taas Lintsille palautetta. Ovat uusineet muun muassa myös rannekkeidensa materiaalin. Se on aivan hirveä muovipinnoitteinen judeemi, joka saa ranteen hikoilemaan niin että vesi valuu. Kiiltäväpintainen ranneke aiheuttaa kirkkaalla auringonpaisteella myös sen, että laitteiden viivakoodinlukijat eivät millään tahdo lukea viivakoodia. Mikähän lienee ollut tämän "fiksun" liikkeen takana, mitä vikaa siinä vanhassa rannekemateriaalissa muka oli?


Kaiken tämän päälle uusi rannekemateriaali on väärinkäyttäjän toiveuni, sillä liukkaalta kiiltävältä pinnalta on todella helppoa irrottaa rannekkeen kiinnitysliimaus ilman että se sahalaitavarmennus menee rikki ja liimata se takaisin niin, että kukaan ei osaa epäillä filunkia.


Toinen palautteen aihe on uusiutuva jo aiemmilta vuosilta ja on sarjassamme "mikä tässä nyt voi olla niin vaikeaa?" Jos kerran aluekartassa ainakin kahdessa paikassa huomautetaan tupakoinnin olevan suotavaa vain sille varatuilla alueilla (ihan jees asia sinänsä), niin voisiko ne alueet ystävällisesti myös merkitä siihen karttaan, kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro