tiistai 21. joulukuuta 2010

Hajatelmia joulun alla


Katsoin eilen vahingossa muutaman minuutin Jope Ruonansuun ohjelmaa. Outo olo tuli sillä hetkellä, kun paljastui, että yksi lauluesitys oli aivan vakava.


---


En tiedä mitä ajattelen siitä, että Vesa-Matti Loiri laulaa tunteella Samuli Edelmannin lauluja. Itse asiassa en haluaisi ajatella asiaa lainkaan.


---


Poikani salailee minulta jotain. Ilmeisesti sitä ettei usko enää joulupukkiin, sillä ei suostu sanallakaan pukahtamaan mitä haluaa joululahjaksi. 


---


Joulu tulee, ja ympäri maailman vastuuntuntoiset pariskunnat lupaavat toisilleen, ettei tarvitse muistaa lahjoilla. Hapatusta ne, turhaa. Krääsää. Jostain syystä nämä ihmiset kuitenkin löytävät itsensä ajettuina väkisin kaupungille - tai komeroon - sillä aikaa kun kumppani tekee jotain salamyhkäistä. 


---


Ostin itselleni joululahjan. Liki 24-tuumaisen MSI:n kosketusnäyttö-PC:n. Kun se tulee Verkkokaupasta, minulla on isompi lääpimisruutu kuin kenelläkään ipadistikaverilla. Kuinka nopeasti tämä johtaa kilpavarustelusotaan, ja joku ilmoittaa hankkineensa Microsoftin big-ass tablen, on vain arvailtavissa. Mitä nopeammin sen parempi, koska hyvät naurut on aina hyvät naurut.


---


Tänään on vuoden pimein päivä. Enää on matka ylöspäin.


Hyvää joulua murmelit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro