tiistai 2. helmikuuta 2010

Mahtuu mahtuu


On jotenkin kovin tyypillistä, että jos on olemassa kysy mitä vain -palvelu, saa myös vastaukseksi mitä vain. Finnmatkoilla on nykyään sellainen hieno synsteemi, että pari viikkoa ennen matkaa saa mailiosoitteen, johon voi lähettää kysymyksiä kohteesta ja hotellista, ja vastaus luvataan vuorokauden sisällä.


Noh, vastaus tulee kyllä todella nopeasti, mutta laatu on vähän sitä sun tätä. Kysyin hotellihuoneen tallelokeron tarkkaa kokoa. Olisi toki kelvannut vastaukseksi vähän summittaisempikin, ilman desimaaleja oleva sentti kertaa sentti -arvio. Mutta ei. "Ei ole kovin iso, mahtuu sinne kamera." Niin. Ensinnäkin millainen kamera? Esimerkiksi ammattilaisen järeä runko ja halon kokoinen teleobjektiivi? 


No sellaista ei ole, mutta ei kiinnostanut silti ruveta veivaamaan, jos ei kerran laakista saa suoraan ja eksplisiittiseen kysymykseen suoraa ja eksplisiittistä vastausta. En ota riskiä, että joudun kantamaan järkkäriä jatkuvasti mukana. Joten...


Menin ostamaan ihan muissa merkeissä kamerajalustaa. Ostin sitten myös kameran, joka varmaan sinne tallelokeroon tarpeen vaatiessa mahtuu.


Mamman uusi vauva <3


Canon PowerShot SX120 IS


Vähän kyllä mietityttää, että koska Finnmatkat ihan kohteessakin pyrkii hoitamaan kyselyt oppailta kirjallisesti, tekstiviestitse, niin jos jotain tapahtuu, niin saakohan siinäkin tapauksessa yhtä summittaisia vastauksia?


"Apua, minut on ryöstetty, olen paikassa X, mikä on poliisin puhelinnumero?" "Nooh, se on joku sellanen varmaan tyyliin kolminumeroinen, elä stressaa, ota olsa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro