perjantai 27. toukokuuta 2011

Tässä otsikossa on neekeri


Okei, Hakkarainen ehkä toopeilee ympäriinsä, mutta yhtä en jaksa.


Asia, jota en ole jaksanut ennen persuvallankumousta, enkä sen jälkeenkään, se on raivohullu poliittinen ylikorrektius. Siis se, kun ei saa vaikkapa sanoa neekeri. Se, kun ei saa olla mustia poikia lakupötkön kääreessä. Ja se, että neekerinpusut pitää muuttaa pelkiksi suukoiksi.


Ymmärrän kyllä, että eräskin kokoomuksen broileri sai aikoinaan huutia puhuessaan mokkakikkeleistä, mutta tämä Hakkaraisen ilmoille töräyttämä neekeriukko on mediassa ja kukkahattutätien rintamassa muuttunut pelkäksi mustaksi olkiukoksi.


Poliittisesti epäkorrektisti mutta vilpittömästi väitän että maailmassa on todella tyhmiä ihmisiä. Sellaisia joilla on syystäkin kengännauhojen paikalla velcrot. Väitän myöskin, että ne ovat niitä ainoita, joilta todella pitäisi kieltää epäkorrektit ilmaisut. Heihin toki myös lukeutuvat ne idiootit, jotka luulevat että maailma oikeasti muuttuu paremmaksi paikaksi kun joltain henkiseltä peräkammarin pojalta kieltää neekeri-sanan käytön. Ja jos he eivät oikeasti näin usko mutta silti käyttäytyvät kuin niin uskoisivat, lasken sen pelkäksi vallan hamuamiseksi ja sen vallan väärinkäytöksi. Pelatkaa perhana pelejä keskenänne ja jättäkää tavalliset ihmiset sen ulkopuolelle.


Olen lopen kyllästynyt elämään näiden oman elämänsä hakkaraisten aiheuttamien globaalien rajoitteiden mukaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro