tiistai 20. heinäkuuta 2010

Olen selkäNiin kuluu kuukausi kepeästi. Lomat on lusittu ja tein sen mitä pitikin. Kävin Göteborgissa, ajelin ratikalla ja erilaisilla turistivimpaimilla. Vierailin floran ja faunansa osalta mielettömän hienossa Universeum-tiedekeskuksessa. Kävin Lisebergissä. Erittäin kiva kesäkaupunki, suosittelen lämpimästi.


Sitten tulin kotiin ja muutuin olmiksi liiallisessa helteessä. Siitä huolimatta, yön hieman viileämpinä tunteina, sain katsotuksi koko Dollhouse-sarjan ja Castlen kakkoskauden. Pelasin maanisesti Crackdown 2:sta.


Ja sittin iski helle Nuutti-koiraan. Pahasti. Todella pahasti. Muutama vuorokausi pieneläinklinikalla ja omalla eläinlääkärillä verottivat mukavasti lompakkoa puolentoista tonnin verran, perhana että tuli tuhlattua siellä reissussa itsensä jo muutenkin keppikerjäläiseksi.


Sydän sykkyrällään ja huolesta sairaana viimeisen lomaviikon viettäminen ei ole ehkä ihan mukavimpia tapoja kuluttaa aikaa. Noh, koira on kuitenkin hengissä, hiljalleen täysin kunnossa, se lienee kai tärkeintä.


Mukava päästä töihin lepäämään. Ilmastointikin tuntuu hyvältä. Ei ole suomalaisia asuntoja rakennettu hellettä varten. Ei sen puolin suomalaisiakaan, ainakaan osaa meistä. Olen oikeastaan todella tyytyväinen, että säästin puolet lomasta talvelle. Helmi-maaliskuussa neljän viikon vetelehdintä lämmittää mieltä jo nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro