tiistai 26. toukokuuta 2009

Kerää kynttilät pois, emme tarvitse nyt romantiikkaa


Meidän perheessä on nämä prioriteetit kohdallaan, kuten aina. Jos pesukone on puoliksi klesa, uuden hankkimisen miettiminen venytetään usealle kuukaudelle, ja viitsimiskynnys on vähintään parimetrinen.


Jos sen sijaan viihdekeskus ja etenkin pelaaminen on uhattuna, viitsimiskynnys on niin matala, että se on pikemminkin kuoppa, jonka viettävä reuna antaa lisävauhtia.


Tarvitsemme kipeästi toisen littutelevision. Kummasti alkaa kollektiivisen kukkaron sisältöä vartiova osapuolikin lämmetä ajatukselleni vähintään 40 tuuman FullHD:stä, kun iltasella syntyy lähes pikkulasten asteelle valahtavaa nahinaa ja jupinaa siitä että toinen ei saa pelata. Typerä mies ja sen typerä Rainbow Six (Xbox360) kun olisi uusi InFamous (PS3) mulla kesken, nih.


Mutta koska olen suuri ihminen, annoin periksi. Mitään tekemistä asian kanssa ei ollut sillä järkiselityksellä, että olin jo varannut konsolaariota koko viikonlopun.


Suostuin jopa pelaamaan sitä typerää Rainbow Sixiä miehen kanssa. Jaettu ruutu on helvetin ankea alle 30 tuuman tuutista tihrustettuna. Yksi pointti lisää ison ökytöllön hankinnalle.


Vielä pitää löytää koti makuuhuoneessa asustavalle 28-tuumaiselle putkitöllölle. Philips, laajakuva, erinomaisessa kunnossa, alle viisi vuotta vanha. Halvalla lähtee. Tee tarjous. Emme kuljeta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro